Handbagage Koffer

De handbagage koffer wordt meestal gebruikt voor de kleine reizen, ga je een weekend weg voor zaken of voor plezier een handbagage koffer is ideaal, waarom? Omdat de handbagage koffer genoeg ruimte heeft voor een weekend en omdat de koffer gratis mag mee vliegen als handbagage.

Waar kan je een handbagage koffer kopen? Welke koffer is kwalitatief goed en voor een lage prijs? Op handbagage-koffer.nl laten wij u alle ins en outs zien van het goedkoop en met verstand kopen van een handbagage koffer! Wij verkopen zelf geen koffers, maar brengen het beste aanbod bij elkaar en helpen u bij het aankoopproces, zodat u het optimale eruit haalt!

Populair handbagage-koffer

1

Goed en goedkoop

Meer aanbiedingen

Handbagage afmetingen

Niet iedere handbagage koffer kan mee met elke vliegmaatschappij. Dit heeft te maken met de verschillende voorwaarden met betrekking tot de maat van de koffer. Niet alleen het kiezen van de goedkoopste vliegtickets kan je veel geld besparen, ook met een goede voorbereiding van de koffer-afmetingen per maatschappij voorkom je potentiële boetes! Ook deze afmetingen per luchtvaartmaatschappij laten wij je zien op deze website.

Wij hebben voor u alle handbagage koffers online verzamelt op handbagage-koffer.nl. Alle handbagage koffers die je op onze site ziet voldoen aan de formaten voor handbagage van de IATA (international air transport association). Deze eisen stellen dat een handbagage koffer, wanneer je de lengte, de breedte en de hoogte bij elkaar optelt, mag dit niet meer mag zijn dan totaal 115 cm. Het maximale toegestane gewicht varieert per vliegtuigmaatschappij tussen de 5 – 12 kg. Voor een uitgebreidere beschrijving en de maximale afmetingen handbagage per luchtvaartmaatschappij verwijzen wij u graag door naar onze pagina handbagage afmetingen.

Er zijn natuurlijk een hoop verschillende koffers, die ook in verschillende behoeftes voorzien. Zo kan het zijn, dat je zoek bent naar een leuke lichtgewicht handbagage koffer of juist naar een leuke print koffer. We lichten hieronder enkele uit:

Handbagage-afmetingen per maatschappij

Handbagage trolley

De handbagage trolley is makkelijk te vervoeren, vaak lichtgewicht handbagage koffers met kleine wieltjes er aan en vaak een uitschuifbaar handvat, voor optimaal gemak bij het vervoeren van uw handbagage. Een handbagage trolley is ook vanuit ergonomisch oogpunt de beste oplossing voor het vervoeren van uw handbagage.

In plaats van een handbagage koffer kan je natuurlijk ook kiezen voor een handbagage reistas.

Handbagage Beautycase

De handbagage beautycase is de must have van iedere vrouw. Je kunt hem bijvoorbeeld in huis gebruiken voor het opbergen van make-up en andere verzorgingsproducten of op reis ter vervanging van de toilettas of handbagage koffer en voor het veilig opbergen van andere waardevolle bezittingen. Daarnaast is het een veilige en handige opbergplaats voor je medicatie. Dankzij de stootbestendige buitenkant blijft de inhoud beschermd. Tevens beschikken de meeste beautycase handbagage koffers over een persoonlijk cijferslot waardoor u verzekerd bent dat je waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen.

Handbagage voor kinderen

Handbagage koffer voor kinderen in allerlei leuke kleuren, patronen en thema’s. Voor de allerkleinste reizigers is er geen leukere manier om de vakantie te beginnen dan met het inpakken van een hele eigen handbagage koffer. Bovendien leren ze op deze manier vanaf een jonge leeftijd verantwoord omgaan met de bagage. Ideaal dus en zeker ook een goeie tip om als cadeau te geven.

Geen idee? De Kofferkiezer

Het aanbod van koffers is uitermate groot. Vaak is het dan ook moeilijk bij de juiste koffer terecht te komen. Met onderstaande Kofferkiezer kun je heel gemakkelijk een selectie maken van de juiste handbagage koffers. Kijk snel hieronder en vul de Kofferkiezer in!

Koffert