Kofferlabel kopen? Raak je koffer nooit meer kwijt!

Kofferlabel kopen? Wereldwijd raken bijna 3000 passagiers hun koffer kwijt per uur. Dit is meer dan 70.000 stuks bagage per dag.

Ruimbagage

Het meeren deel hiervan is uiteraard ruimbagage, maar ook een handbagage koffer wordt nog wel eens verloren. Hoe voorkomt u nou dat u uw bagage nooit meer terug vindt?

Het is belangrijk dat duidelijk terug te vinden is wie de eigenaar is van de bagage. Vaak krijgt u bij uw boeking een papieren kofferlabel voor zowel de ruimbagage als de handbagage. Mocht dat het niet het geval zijn, ga dan naar deze website om een gratis kofferlabel te printen.

Papieren kofferlabels hebben alleen de nare eigenschap dat ze nog wel eens stuk willen gaan of mochten ze onverhoopt nat worden, kan de tekst onleesbaar worden. Raak je je handbagage dan kwijt dan is er dus geen manier om de handbagage koffer naar u te traceren.

Stevig kofferlabel

Een stevig kofferlabel van leer of kunstof bijvoorbeeld is dus zeker aan te raden. Omdat hier toch nog altijd een handgeschreven etiket in gaat is er nog steeds een risico dat dit onleesbaar wordt en uw koffer nooit meer wordt terug gevonden.

Tegenwoordig is er een oplossing om er zeker van te zijn dat u uw bagage nooit meer kwijt raakt. Het Lucky Luggage bagagelabel.

Het Lucky Luggage bagagelabel zorgt ervoor dat wanneer uw koffer verloren gaat, hij direct opduikt als verloren in de Lucky Luggage bagagelabel database.

Je krijgt direct een sms en een email met de locatie van uw bagage. Omdat het systeem werkt met een streepjescode gekoppeld aan uw persoonlijke gegevens. Je gegevens zijn dus altijd beschermd op het moment dat u uw bagage kwijtraakt.

kofferlabel kopen?

De lucky luggage bagagelabel kost € 17,50, in een verpakking zitten 3 stuks. Eén voor in je koffer, één voor aan je koffer en één om zelf bij te houden. Mocht de label aan je koffer eraf zijn gevallen, dan zit er in ieder geval nog één in je koffer.

Natuurlijk kan je koffer kwijt raken, maar je hebt de koffer zo weer terug gevonden.

Bekijk meer kofferlabels

 

Plaats je reactie

      Laat een reactie achter

      Koffert