Best seller

Koffer Hema: dit moet je weten + goedkope alternatieven

Bij de Hema zijn er een aantal varianten koffers te koop, vaak in vrolijk kleurtjes. Wij vertellen je alles wat je moet weten over deze Hema-koffers, maar hebben ook een aantal goedkope alternatieven voor je op rij gezet.

Bekijk alle Hema-koffers

Hema-koffers

Over het algemeen zijn de koffers van de Hema van goede kwaliteit en zijnd an ook nergens anders verkrijgbaar. Hema staat erom bekend veel eigen producten te verkopen en de koffers zijn daar dan ook geen uitzondering op. Alhoewel het assortiment vaker wisselt, zijn er over het algemeen wel zo’n 15 tot 20 koffers beschikbaar die zowel in de winkel als online gekocht kunnen worden.

De prijzen van koffers en trolleys van de Hema zijn vaak erg acceptabel, de prijsrange van de koffers ligt tussen de 35 en 90 euro. Soms kan het zelfs nog iets goedkoper, vooral als er aanbiedingen zijn. Daarnaast is het altijd goed om in de gaten te houden of er sets in de aanbieding zijn, hierdoor heb je vaak wat extra voordeel. Bedenk hierbij ook of je alle koffers van deze sets ook daadwerkelijk gaat, kan en mag gebruiken. Waarom? Dat lees je hieronder.

Bekijk aanbiedingen
Aanbiedingen Hema-koffers

Wij hebben ze voor je op een rij gezet: Hema-koffers in de aanbieding!

Goed opletten: hard, zacht en afmetingen

Koffers zijn er vele soorten en maten, ook bij de Hema. Daarom is het verstandig altijd goed op te letten voor je dat een koffer aanschaft. Allereerst de materiaalkeuze.

Het is belangrijk je af te vragen of je op zoek bent naar een hard of juist een zacht koffer. Voordeel van een koffer met een harde buitenkant is uiteraard dat deze beter tegen een stootje kan. Maar ben je iemand die zijn koffer graag goed vol doet om zoveel mogelijk mee te nemen in een zo klein mogelijk koffer, dan is een zacht koffer een betere optie.

Maar dat is zeker niet het enige waar je op moet letten als je een handbagage-koffer koopt bij de Hema. Alle vliegmaatschappijen hebben eigen voorwaarden als het om koffers gaat, vooral bij de handbagage. Zo zijn er verschillende maximale maten die mee de cabine in mogen. Dit scheelt vaak in de portemonnee als je geen bagage in hoeft te checken. Wij hebben daarom een handig overzicht gemaakt met de afmetingen van de koffers bij alle vliegtuigmaatschappijen. Let je niet goed op de afmetingen, moet je vaak bijbetalen als je toch je koffer in wilt checken.

Bekijk nu
Hema-koffers voor Ryanair

Wij hebben ze voor je uitgezocht, koffers geschikt voor Ryanair bij de Hema!

Goedkope koffers

Ben je op zoek naar een goed en goedkoop alternatief voor een Hema-koffer. Wij hebben een selectie gemaakt van goedkope koffers die voldoen aan de kwaliteits-standaarden en bijzonder aantrekkelijk geprijsd zijn.

Bekijk goedkope koffers


Update - 2017Extra, goedkope koffers toegevoegd!
Plaats je reactie

      Laat een reactie achter

      Koffert