Handbagage Koffer Test

Kassa heeft handbagage koffers getest. Ze keken hier naar prijs kwaliteit maar ook of de koffers mee konden als handbagage. De prijzen van de koffers waren nogal verschillend. Kassa kocht 8 verschillende koffers met wieltjes via webshops of gewoon in de winkel. De duurste koffer was € 69,95 en de goedkoopste was een Action-koffer die was € 11,49.

Hierna hebben ze een uitgebreide test uitgevoerd om vervolgens te bekijken welk handbagage-koffer met wieltjes het beste uit de test kwam. De uitslag van de test is terug te vinden in onderstaande video.

Ben je op zoek naar een uitgebreid aanbod van (handbagage-)koffers, check dan onze shop waarin wij een mooie selectie betaalbare en degelijke koffers hebben verzameld. Op zoek naar aanbiedingen van koffers, ook hier hebben we aan gedacht, betaal nooit meer teveel!

Ben je op zoek naar een nieuw koffer, check dan onderstaande tool die helpt bij het kiezen van een koffer. Klein of groot? Hard of zacht? Twee of vier wielen? Geef het aan en wij selecteren de juiste koffers!

Merk.

Waar te koop?

Kassa Betaalde

1.Anne O’LearyAction€11,49
2.Enrico BenettiBagageOnline€69,95
3.LeonardoBol.com€29,95
4.Line Air Trolley 55 BlackBagageOnline€39,95
5.LIVV&D€69,99
6.Princess MiamiBagageonline€53,99
7.Trolleykoffer KleinHEMA€41,00
8.Upptäcka BoardcaseIKEA€49,95

 

Kofferdeals

Plaats je reactie

      Laat een reactie achter

      Koffert