Handbagage afmetingen Corendon

Corendon is een Turkse lagekosten (lowbudget) luchtvaartmaatschappij en vliegt vanuit Schiphol, Brussel en Duitsland naar verschillende bestemmingen rond de Middellandse Zee. De Turkse maatschappij heeft een Nederlandse dochtermaatschappij: Corendon Dutch Airlines.  De luchtvaartmaatschappij hanteert een strikt bagagebeleid, dus een goede voorbereiding is aan te raden om extra kosten te voorkomen!

Corendon maakt geen onderscheid in passagiers. De handbagage-voorwaarden zijn voor alle passagiers van Corendon gelijk. Vlieg je met Corendon, mag je maar één stuk handbagage meenemen. Naast een koffer, is het meenemen van een laptoptas of handtas dus niet toegestaan, tenzij deze in de koffer worden geplaatst. In totaal mag de handbagage maar 7 kilo wegen!

Handbagage afmeting Corendon

Je mag als passagier van Corendon één stuk handbagage meenemen met de maximale afmetingen 55cm x 35cm x 25cm. Additionele tassen, zoals laptoptassen of handtassen dienen hierin te passen. De handbagage mag maximaal 7 kilo wegen!

1

Meest populair

2

Goed en betaalbaar

3

Optimaal comfort

Meer Corendon-aanbiedingen

Handig om te weten

  • Alhoewel je bij Corendon maar één stuk handbagage mee mag nemen, zijn er uitzonderingen op bepaalde artikelen, namelijk: één jas, paraplu (of wandelstok), plastic tasje met Duty Free artikelen en baby artikelen die aan boord gebruikt worden.
  • Corendon voert regelmatig steekproeven uit van bagage. Voldoet je handbagage niet aan de eisen, kun je een boete van € 75,- opgelegd krijgen!

Twijfel je of jouw bagage mee mag met Corendon, pak dan een meter en meet hem op. Voor de volledigheid: 55cm x 35cm x 20cm (lxbxh). Kijk voor meer info op de website van Corendon!

Koffert