Koffer Action: alle info & de 8 beste goedkope alternatieven

Bij de Action zijn er regelmatig koffers te kopen in verschillende maten. De handbagagekoffers van de Action zijn bijzonder populair, maar zijn ze ook goed wanneer het gaat over de kwaliteit van de koffers?

Koffer Action

De handbagage- en ruimbagage koffers van Action hebben wisselende kwaliteit, die deels afhankelijk is van de prijs van de koffer. Zo kun je je wellicht voorstellen dat een koffer van 10 euro kwalitatief minder zal zijn dan een koffer van 40, 80 of 100 euro. Hou er bij het kopen dus altijd rekening mee dat het binnen je budget past, maar ook dat je hem niet na één reis moet weggooien. De koffers van Action zijn bijzonder goedkoop, zeker als je het vergelijkt met koffers van andere merken/

Helaas zijn koffers van de Action niet online te bestellen en zul je dus altijd naar de winkel moeten gaan. De voorraden zijn vaak beperkt en vooral in het vakantieseizoen moet je erop letten dat je niet te laat bent en naast het koffer grijpt. De voorraad is beperkt en wordt vaak niet aangevuld zodra het op is.

Bekijk goedkoopste koffers bij:

Goed opletten: hard, zacht en afmetingen

Los van de kwaliteit is er nog meer waar je op moet letten als je een koffer van de Action koopt. Allereerst: ben je op zoek naar een zachte of harde koffer en wat is het doel van de reis? Natuurlijk kan het allebei, maar verwacht je dat het koffer iets te verduren krijgt (er wordt niet altijd even voorzichtig omgegaan met koffers). Weeg dit eerst goed af voordat je een koffer koopt.

Bekijk ook: Goedkope Hema-koffers

Ten tweede is het heel belangrijk dat je goed kijkt naar de maten. Elke vliegtuigmaatschappij heeft zijn eigen koffer-afmetingen als het gaat om handbagage-koffers. Dus koop je een goedkope koffer, maar is de maat niet goed voor de maatschappij waar je mee vliegt, dan kan dat flinke financiële gevolgen hebben.

Dan ben je alles wat je bespaart hebt op het koffer ook meteen weer kwijt. Vlieg je bijvoorbeeld met een budget-maatschappij, check dan goed welke maten en andere regels ze hanteren. Hier zie je bijvoorbeeld de afmetingen voor koffers van Ryanair.

Dit zijn de goedkoopste koffers


Dit in combinatie met het gewicht van je koffer zijn dat zeker dingen om op te letten als je koffers bij de Action koopt. Is de handbagage of ruimbagage koffer van zichzelf al zwaar, dan kun je minder producten meenemen of je moet extra bijbetalen. Gaan er ook kinderen mee op reis? Wij hebben ook een mooie selectie kinderkoffers gemaakt!

Hoe dan ook, als je bij de Action een koffer wil kopen zijn er veel dingen waar je aan moet denken. Koop niet zomaar klakkeloos een koffer, dit kan achteraf problemen geven bij het inpakken of meenemen.

Welke koffers kun je kopen bij Action?

Het assortiment bij Action is voor reizen niet enorm. Toch kun je er drie verschillende soorten koffers vinden waarmee je op reis kunt.

Handbagage trolley
De handbagage trolley van Action is wellicht het meest verkochte product op het gebied van reisartikelen in deze winkel. Het handzame formaat, de verschillende kleuren en de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende patroontjes is erg aantrekkelijk voor veel mensen. En dan de prijs van minder dan 20 euro. Daar kom je bij een gewone kofferwinkel niet naar buiten met een trolley. De handbagage trolley van Action is dus niet zonder reden zo populair.

Reistas
De reistas van Action kenmerkt zich door zich zachte buitenkant, waardoor je veel spullen mee kunt nemen in de reistas. Maar het is niet zomaar een gewone tas die je moet dragen. Onder de reistas zitten wieltjes, en uit de onderkant komt een trekstang waarmee je de reistas eenvoudig kunt rollen wanneer deze zwaar is. Met de hengels op de voorkant kun je deze reistas ook eenvoudig dragen.

Reiskoffer
Een koffer bij Action halen kan ook. Deze hebben dan alleen geen wieltjes. Opzicht hoeft dat geen probleem te zijn, maar als je een grote koffer wilt, kan het ontbreken van de wieltjes er wel voor zorgen dat je de koffer mee kunt nemen als handbagage, zonder bij te betalen. Je moet de koffer dan wel zelf dragen, wat natuurlijk niet ideaal is.

Een andere optie is de softcase koffer van Action. Dit is een kruising tussen een koffer en een reistas, als in dat het een uiterlijk van een koffer heeft, maar de zachte ‘schaal’ van een tas. Dankzij het grote formaat en de externe vakken is dit een handige koffer.

Goedkope koffers

Ben je op zoek naar een goedkoop en kwalitatief alternatief voor een Action koffer? wij hebben een aantal prachtige én goede handbagage-koffers voor je op een rij gezet! Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en toch een kwalitatief hoogwaardig koffer hebt. Let hierbij wel op dat ze geschikt zijn voor de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Bekijk goedkope koffers


De populaire koffers hieronder worden bijzonder vaak verkocht en worden door de meeste mensen gebruikt om mee op vakantie te nemen. De selectie met koffers die genoemd wordt hebben wij zelf handmatig uitgezocht en vinden wij stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit.

Update - 2020Extra, goedkope koffers toegevoegd!
Plaats je reactie

      Laat een reactie achter